Verica Rakočević i Elena Karić
Alo.rs
Verica Rakočević i Elena Karić

Alo.rs

Foto: Alo.rs
Verica Rakočević

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ne izlazim iz kuće jer spadam u grupu građana koji moraju ostati u potpunoj izolaciji. Radim po kući, radim u bašti, završavam sve što je potrebno i jako me uznemiravam kada vidim koliko smo društveno neodgovorni. Ulice su pune ljudi koji ne shvataju u kakvu opasnost dovode sebe i druge. U Kini su  rešili problem nediscipline, a potrebno je i ovde to uraditi, jer smo po nedisciplini uvek bili ispred svih, a situacija je nikada ozbiljnija. Ja ovakvu situaciju ne pamtim - kaže kreatorka i dodaje da je sada muče mnogi problemi.

- Trdim se i radim svakodnevno, konstruktivno provodim vreme. Ipak, ne mogu da čitam, ne mogu da se koncentrišem. Brine me gde su moji ljudi. Uskoro moram i da podelim plate svojim zaposlenima, ali ne znam kako ću jer mi u mesecu zaradimo onoliko koliko i prodamo, a sada ne radimo, zatvoreno je sve. To me jako brine - kaže ona.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Foto: Instagram/printscreen

Vericu smo pitali i šta misli o obredu pričešća koje je u ovom momentu veoma rizično za sve, jer se obavlja iz iste kašićice. Mnoge naše poznate pevačice su ovo podržale, jer smatraju da onaj ko veruje, ne može da se inficira.

- Ja sam Srpkinja i verujem u Boga, ali mislim da je to primitivno. U ovo vreme, raditi tako nešto, potpuno je neodgovorno. Poručila bih svima da ovo vreme iskoriste da dobro razmisle o tome gde smo, šta smo postigli i šta je važno. Materijalno kao što vidimo nije, jer sada smo svi isti, nema bogatih, siromašni, vernika, nevernika i bilo kakvih podela. Sada smo svi broj - rekla je Verica, a mi smo joj na kraju poželeli da se njena porodična drama što pre završi i da ostane zdrava.