KONAČNO OTKRIO KOLIKO SU NOVCA TADA ZARADILI Voja Brajović i Dragan Nikolić dobili po 30 miliona, a ova glumačka legenda je uzeo mnogo manje para od njih!

- Pred početak snimanja pozvao me je reditelj Aca Đorđević i rekao: Biće para, imaćete milion dinara po epizodi. Dragan i ja se nismo zadovoljili tom sumom nego smo je podigli na 2.300.000 dinara po epizodi - rekao je Voja

Prle i Tihi, serija Otpisani
Prle i Tihi, serija Otpisani, Foto: printscreen

Iako su "Otpisani" jedna od najpopularnijih domaćih serija svih vremena, Voja Brajović otkriva da on i Dragan Nikolić, kao čuveni Prle i Tihi, od prvog honorara nisu mogli da zarade ni za hleb.

- Kaskaderi su zarađivali mnogo više od nas. Oni su naplaćivali po padu i najviše su zarađivali, a mi smo ostali siromašni. Mislim da nikad nisam bio siromašniji nego tada. Potpisivali smo ugovore za male pare. Kada sam pokušavao da pregovaram za veći honorar, producenti su mi rekli: Ako ti nećeš da potpišeš, ima ko hoće za te pare! Nisam imao hleb da jedem - ispričao je glumac za "Informer", dodajući da su konačno profitirali od druge sezone, snimljene četiri godine kasnije.

- Pred početak snimanja pozvao me je reditelj Aca Đorđević i rekao: Biće para, imaćete milion dinara po epizodi. Dragan i ja se nismo zadovoljili tom sumom nego smo je podigli na 2.300.000 dinara po epizodi. Direktor serije Mladen Todić se složio, tako da smo Dragan i ja za drugu sezonu zaradili po 30 miliona dinara. Saznali smo da je Pavle (prim.aut. Vuisić) pristao da snima za 20 miliona. Rekli smo Mladenu Todiću da i njemu podigne cenu na 30 miliona ili ćemo se opasno naljutiti - dodao je Voja.

- Pristao je i tada smo počeli da snimamo drugu sezonu - zaključio je Brajović.

"KAKAV DEKOLTE , KOLIKO SE PROMENILA" Nekada je bila Miss Jugoslavije, bavila se pevanjem, doživela je strašnu porodičnu tragediju, a sada je nepropoznatljiva! (FOTO)

Povezane vesti

 • Korisnik: Beli
  23/02/2021 - 16:23
  To je tada u DM 300.000 po epizodi. Lepe pare.💰💵💴
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi