NIJE JOJ OPROSTILA! Kejt Midlton nije dozvolila da joj život u kraljevskoj porodici "udari u glavu! Pravi razlog raskola među zaovama!

Nepremostive razlike!

Kejt Midlton i Megan Markl
 Foto: Profimedia

Ako je verovati navodima zaposlenih u palati, izvesni "intimni memoari od kraljice Meri do Megan Markl" trebalo bi da ugledaju svetlost dana krajem meseca, a upravo će oni i otkrili kada su zaove MeganKejt "zaratile". Navodno, sve je počelo malo nakon venčanja sa Harijem, a sve kulminiralo kada je ona postala svesna jedne veoma važne stvari koju nikada neće moći da oprosti vojvotkinji od Kembridža.

Kejt Midlton
Kejt Midlton, Foto: Shutterstock

- Kejt je zapravo jedna od najljubaznijih osoba u kraljevskoj porodici, ona nije dopustila da joj život u raskošnom dvorcu i kraljevskoj porodici udare u glavu, bar ne u primetnoj meri. Ljubazna je prema osoblju i bila je jako srdačna prema Megan kad se preselila. Ipak tenzije su se počele da se javljaju kad je Megan neminovno shvatila da, iako je vojvotkinja, ipak nije udata za budućeg kralja. Ta razlika je osetna i njoj je veoma teško pala - piše u knjizi.

Megan Markl
Megan Markl, Foto: Profimedia

Činjenica da i udajom za princa nema jednak status sa Kejt, prema pisanju stranih medija - razbesnela je Megan koja je potom, svim silama, odlučila da raskrsti sa kraljevskom porodicom. Upravo zbog toga mnogi smatraju da je bivša glumica imala glavnu reč u odluci da sa suprugom i sinom napusti Veliku Britaniju i sreću potraži daleko od Kejt i Vilijama, koji su joj, ako je verovati pisanjima stranih medija - bili "trn u oku".

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi