UKUPNA BROJKA JE OGROMNA! Ovo su svi momci sa kojima je Mina imala odnose u rijalitiju, promenila je trojicu samo u jednoj sezoni!
Printscreen

Mina Vrbaški, čim je ušla u Belu kuću napravila je pravu pometnju, a budući da voli da je u centru muške pažnje, prvo je bacila oko na Anđela Ranković, s kojim se mazila, a s njim je i bila u kratkoj emotivnoj vezi i u Zadruzi 1. Posle Rankovića, Minino interesovanje se okrenulo ka Mateja Matijević, bivša najveća ljubav Taru Simov.

UKUPNA BROJKA JE OGROMNA! Ovo su svi momci sa kojima je Mina imala odnose u rijalitiju, promenila je trojicu samo u jednoj sezoni!

Printscreen

 

Mina je u Zadruzi 1 vrlo brzo stupila u emotivnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je pred kamerama više puta imala intimne odnose. Njihova veza bila je turbulentna i puna svađa, a kada su se rastali, ona se upustila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

Mina je bila slobodna i u vezi sa Panićem, pa je imala sa njim intimne odnose kada god im se ukazala prilika.

Kada je stigla u "Zadrugu 2", a tamo nastavila sa vrelim akcijama sa muškarcima. Prvi na spisku bio je Jovica Putniković. Njihova veza nije dugo potrajala, ali nisu se libili da imaju intimne činove pred kamerama. U decembru 2018. godine učesnik rijalitija "Zadruga 2" postao je maneken Marko Marković, a ni on nije ostao imun na čari Mine Vrbaški. Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš-kabini.

Kao da joj nije bilo dosta prisnosti sa muškarcima pred kamerama Mina je pred kraj "Zadruge 2" imala polni odnos i sa pevačem Savom Perovićem, koji joj je do tog trenutka bio drugar. Sve se treslo od njihove akcije u sobi za rehabilitaciju.

Mina Vrbaški učestvovala je i u "Zadruzi 3" u kojoj je bila u ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem. Njih dvoje se stalno svađali, o čemu je Srbija brujala, a veliku pažnju publike privlače i njihovi intimni odnosi. Mina i Mensur su nedavno raskinuli, zbog čega je Vrbaški i zaplakala na svom Insta "storiju" uz reči da mu se javno izvinjava, te da je svesna šta je izgubila.

UKUPNA BROJKA JE OGROMNA! Ovo su svi momci sa kojima je Mina imala odnose u rijalitiju, promenila je trojicu samo u jednoj sezoni!

Pintscreen

 

U Zadruzi 4 Vrbaški je bila u strastvenoj i turbulentnoj vezi sa Filipom Carem.

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone "Zadruge" razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem.

Podsetimo, Mina Vrbaški, koja je ponovo ušla u Zadrugu 5, postala je poznata domaćoj javnosti nakon što je 2017. godine optužila folk pevača Šaka Polumenta da joj je slao snimke u kojima joj se udvarao. Međutim, otkako je krenula u rijaliti karijeru postala je poznata kao malo slobodnija devojka.

MILJANA KULIĆ VRŠI NUŽDU NASRED DVORIŠTA Isplivao snimak, javnost zgrožena, a tek kad čujete šta je rekla dečku

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nens

14.04.2022 08:23

Ova je gora od ijedne zivotinje. Zivotinje se sklanjaju a ona ih menja samo tako. Sto je najgore sa svima seks javno hahah. Sramota