LJUBAVNI JADI ZADRUGARA Bilal Brajlović o svom odnosu sa devojkama i sa kojom bi voleo da bude, dotakao se svog prijatelja Bore i da li je ljubomoran na njega
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pitanje novinara uvek dovede zadrugare u neprijatne situacije. ovog puta na red je došao Bilal Brajlović. Interesantno je šta se dešava po pitanju njegovog ljubavnog života i koja devojka mu je privukla pažnju, da li je Maja njegova tiha patnja.

-Kako sam se ja umešao u nešto? - pitao je Bilal.

-Kako misliš da Terza gleda na tvoj postupak? - glasilo je pitanje.

-To kad se dešavalo sa Danijelom, 3-4 dana su prošla rijalitija. Ona je mene malo grlila, češkala.. Ništa drugo. Ja sam njoj rekao ad mi se sviđa druga devojka. A to je bila Danijelova devojka. Ne možete gledati 4 dana poznanstva.. - rekao je Bilal.

-Bora šta je pričao Matoroj, Ani.. Ima puno pravo. Stvarno ga nisam sprečavao. Čak bih podržao to, kao što sam podržavao - rekao je Bilal.

-Ovo će se sve završiti. Nema mi šta zameriti, jedino ako opet pokušava malo rijalitija. Ja sam ga sam gurao. Ja sam njemu govorio neke stvari da priča.. Boro blati me koliko znaš i umeš! Zbližili smo se na taj neki drugarski način. Sigurno ćemo se videti. Čeka li me, ne čeka me.. - rekao je Bilal.

-Jesi li bio ljubomoran? - glasilo je pitanje.

-Nisam bio ljubomoran. Da sam bio ljubomoran verovatno bih se umešao -rekao je Bilal.

LJUBAVNI JADI ZADRUGARA Bilal Brajlović o svom odnosu sa devojkama i sa kojom bi voleo da bude, dotakao se svog prijatelja Bore i da li je ljubomoran na njega

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Zbog čega si dao sve od sebe da spojiš Valentinu sa Terzom, ako je on sam rekao da ne želi ništa sa njom, već sa Anom?

- Meni bi bilo najdraže da je Bora bio sa svakom devojkom ovde. Meni bi iskreno bilo najzanimljive da je bio sa Valentinom. Ništa nije imala ni sa jednim muškarcem. Meni bi to bilo prezabavno! Bora sa druge strane ne bi imao ništa protiv.. - rekao je Bilal.

- Krivo mi je što je ispao. Po mom mišljenju 10ak učesnika je trebalo da ispadne pre njega - rekao je Bilal.

-Da li ti i Ana iamte korektan odnos? - glasilo je pitanje.

-Krivo mi je iz razloga što imam ovakve odnose sa njima. I sa Milicom imam jako korektan odnos. Po mom mišljenju ne bih trebalo imati nikakav odnos.. Možda opet ne možeš ni sam sedeti, ni sam piti kafu. Mislim da ne bih trebalo imati nikakav kontakt! - rekao je Bilal.

INCIDENT I HAOS U NIŠU! Miljana uhvatila oca sa ljubavnicom, nastala neviđena drama, spremao paklenu osvetu Mariji zbog jedne stvari!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading