RAT NA SAMOM STARTU Janjuš ogorčen na ovaj postupak, pa se sukobio sa Tamaris i Miljanom Popović!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon izlaganja Zvezdana Slavnića o Ani Ćurčić, voditeljka Ivana Šopić je dala reč Marku Janjuševiću Janjušu kako bi prokomentarisao podelu budžeta DJ Tamaris:

-To je bila sprdnja, drugi budžet je dela Zorici, a ona joj je osam puta dala mali budžet. Neka je od sedam puta, dobila pet puta mali budžet - rekao je Janjuš.

-To nije tačno - rekla je Tamaris.

-Ma nemoj ti meni nije tačno, smešna si bila - govorio je Janjuš.

-Sa mnom tako ne možeš - dodala je Tamaris.

-Zamisli da ti neko da sedam puta mali budžetm a ti mu daješ veliki budžet, a onda Mići daje veliki zbog Maje Kovačević. Njeni veliki budžeti su osoba koja joj je dala male budžet, Ani Ćurčić je dala pet hiljada dinara, a iz čista mira ju je nazvala folirantom, Zvezdanu je dala četiri hiljade dinara, nije mi jasno ništa - rekao je Janjuš.

-Ma ja vredim za sedam ljudi, a pored toga on šeta Majinog medu, a ja kada nosim mog, problem je - rekla je Zorica.

-Ispašće da ne gotivim Zoricu, ali to nije tačno. Njoj su bliži ljudi Zorica Marković. Ja Zoku poštujem, ali nije realno to - rekao je Janjuš.

-Presmešno je da bude dobar odnos sa Zoricom, nju niko ne gotivi, ima čudan odnos sa njima, samo joj je Dragić dao srednji budžet, a pre neki dan mi je rekla da se borimo protiv muškaraca koji vređaju žene, ona i Sofija Una su se hvalile kako su dame, a danas je popila malo piva da bi pokazala stav. Priklonila se Zorici jer više nema sa kim, a Zoka je takva, ona je svim devojkama tu, sa njom svako može da popriča,a da ne pominjem što je Ana Ćurčić rekla Tamari da sam ja odron, da bi joj se spojila - dodala je Miljana Popović.

-Ja sam pila bezalkoholno pivo da bi vas testirala, a ona je meni toliko smešna i nebitna. Ima 34 godine, a ponaša se ovako. Miljana je pokazala svoje lice, kakva je i šta radi. Ona nije sposobna da idem sama u rijaliti - rekla je Tamaris.

ŠOK OBRT Zvezdan prekinuo emisiju, izvinio se Ani za sve uvrede, a onda dao neočekivano obećanje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading