Paula i Teodora u Zagrebu
Foto: Alo/Printscreen

Na društvenim mrežama spekuliše da su Paula Hublin i Filip Đukić stavili tačku na romansu, te da su i prekinuli veridbu.

Paula je juče dodatno podgrejala glasine i navode, kada je objavila fotografiju sa mora, a opisom je tada mnoge navela da pomisle da su raskinuli. - Menjam opis u "Bože, niko me nije vredan" - napisala je bila Paula, te su zajednički fanovi u komentarima počeli da pišu o raskidu.

Paula i Filip se nisu oglašavali povodom ove teme, a sada je Hublinova pokazala sa kim provodi vreme nakon što je misterioznim opisom napravila opštu pometnju.

Paula i Teodora u Zagrebu

Printscreen

 

Naime, Paula već par dana boravi u Zagrebu, a društvo joj pravi takođe bivša rijaliti učesnica Teodora Bilanović, koja je svojevremeno iznela javno ispovest o nasilju koje je pretrpela od strane bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe kog je upoznala u rijalitiju.

Dve rijaliti koleginice su uživale u šetnji prestonicom Hrvatske, te su druženje ovekovečile selfijima koje su podelile sa svojim pratiocima, a osmeh sa lica nisu skidale, te je im po svemu sudeći zabava i te kako prijala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading