Anita
Foto: Printscreen/Foto: TvpInk

Učesnica Elite i još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matore, Anita Stanojlović, koristi svaku priliku da se približi Anđelu Rankoviću.

Oni su ovog jutra zajedno provodili vreme u toaletu, dok su se sređivali, a pored obavljanja jutarnjih rutina, primetilo se i da su dosta razgovarali.

Anita je nakon toga otišla da se presvuče te je pokazala gole grudi u gradaroberu, a mnogi ističu da ovo namerno radi kako bi je Anđelo primetio.

OVDE pogledajte šta se sve dešavalo!

Jovani cela ova situacija veoma teško pada, budući da su Anđelo i Anita na korak do veze.

Podsetimo, Anita je sinoć, za Crni stolom, u emisiji uživo, priznala javno da Matoru nikada nije ni volela, što je dovelo do kolapsa emocija i šoka.

Naime, ona se nije libila da iznese sve detalje, a istakla je i da joj nije bilo dobro od prvog dana kada se Anđelo uselio na imanje.

- Čim sam ga videla nije mi bilo dobro, ali sam negirala to ljudima, ali kada sam otišla u kazino sve sam osetila. Sviđa mi se Anđelo, ja se nisam zaljubila, ali mi se sviđa kako izgleda kako se ponaša, ali ga nisam upoznala. Mnogo mi govore da je on ušao sa namerom, ali ja verujem sebi da je on normalan - rekla je Anita.

- Ona ovo radi jer joj se on sviđa, ali mi nije jasno što ljubomoriše na Lejdi Di - dodala je Matora.

- Ja sam svesna sebe, niko meni ne može da bude konkurencija - rekla je Anita.

- Ti si najgora žena i majka, i k**va si - dodala je Matora.

- Ja ću biti najbolja kada nekoga budem zavolela i on prema mene - dodala je Anita i ostavila sve u šoku na ove reči, a verujemo i samog voditelja.

- Pa tako reci, kada si bila dobra prema meni, sada si dala odgovor da mene nikada nisi volela. Reci iskreno govorila si kako sam ja bila najbolja prema tebi kada si bila najgora prema meni. Ti mene zaj**avaš, čujem da ispituješ Anđela, a ja sam ti sve ispričala - dodala je Matora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tufo

15.12.2023 16:02

mlada anita zrelija pametnija ispravlja greske.