TOTALNI HAOS U EMISIJI UŽIVO! Vladimir Tomović zaratio sa poznatim influenserom
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Bivši učesnik rijalitija, Vladimir Tomović, i priznati crnogorski kreator i influenser, Radun Bakić, nedavno su se pojavili kao gosti u jednoj emisij, gde su, usred programa, sukobili svoje stavove.

- Po mom mišljenju, muškarac ne mora da bude ni lep, ni šatiran, ni puderisan, muškarac treba da bude muškarac, oslonac svojoj porodici, ženi, da bude od poverenja, radan, vredan. Ne mora da bude napuderisan, da ima nokte, da bude našminkan... Ja sam se pre 13 godina prvi put susreo sa tim "modernim muškarcem", kako ga vi nazvaste. U "Velikom bratu" sam upoznao Brendona, koji je evo bio moderan kao on - rekao je Vladimir.

- Nismo Brendon i ja moderni na isti način... Brendon i ja nismo isti - dodao je Radun.

- Prvi put sam to video, tako da sam navikao. Ne vidim ti ja dobro, dete moje, ti imaš 20 godina, a ja 40. Tad sam prvi put video muškarca koji ima napumpana usta - nastavio je Tomović.

- A ti znaš da su meni usta napumpana? - pitao je Bakić, a drama se nastavila:

- Ja kažem, treba i ovo da postoji... - rekao je Vladimir.

- Ovo? - dodao je Bakić.

- Evo, sad se on opet uvredio, bolje da ne kažem ništa... Ja sam samo hteo da nikad do rijalitija nisam doživeo to - odgovorio je Tomović.

- Jesi ikad putovao negde? Moja poenta nije da se svađam. Zašto mora muško da bude tradicionalno? Ja mogu da budem ogroman muškarac, ako ću da poštujem ljude oko sebe, žene... Ja isto znam da cepam drva... Još me porediš sa Brendonom - odbrusio je influenser.

- Izvini, poslednje što mi je da nerviram ovde dete od 20 godina. Ja ne znam šta je moderan muškarac. Ako je to muškarac koji treba da čupa obrve, da se puderiše, da pumpa usne, g*zice, ja takva muškarac ne mogu da budem - rekao je Vladimir.

- Pa Bred Pit čupa obrve, pa ga žene žele - istakao je Bakić.

Voditeljka je pokušala da malo spusti tenziju, a onda je došlo do nove drame.

- Mene je pregazilo vreme. Ja ne mogu da shvatim, vidim sada šta deca uče u čitankama. Postoji roditelj 1, roditelj 2. Devojčice ne smeju da se izraze kao žensko. U Nemačkoj jedan dan devojčice nose pantalone, a dečaci suknje kako bi svi bili ravnopravni. Žao mi je, nisam iz tog sveta. Kasno je meni da se modernizujem. Ako ja treba da budem moderan muškarac i da nosim košulju sa cirkonima, ja moderan neću biti - govorio je Vladimir.

- Inače, te patike koje nosiš su dizajnirali gejevi - odbrusio je Bakić.

- Ja sam ove patike od brata uzeo. Hteo sam u opancima da dođem. Ja nemam, moje nisu čiste. Spaliću ih na lomači, čim dođem kući - odgovorio je Tomović na "ADRIA TV Montenegro".

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading