Aneli Ahmić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Oko učesnice "Elite", Aneli Ahmić, odmah na početku nove sezone popularnog rijalitija podigla se ogromna prašina, jer je tvrdila da ju je suprug Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Mnogo su spekulisalo odakle potiče Aneli i čime se bavila pre svega ovoga, kao i koje obrazovanje ima, a ona je i to otkriveno.

Naime, ona je razgovoru sa Janjuševem otkrila da zapravo nema školu i obrazovanje. 

Ahmićeva je priznala da joj je u životu veoma bitan novac, zbog čega ju je on prozvao sponzorušom, a kada ju je pitao u koju školu je išla, ona mu je kao iz topa odgovorila: "Nikoju! Ja imam nikoju školu!".

Mnogi su u prvi mah mislili da se ona zapravo samo fali, ali je Aneli ostala pri ovoj izjavi i nije više ništa o obrazovanju govorila u rijalitiju.

Podsetimo, Janjuš se nedavno vratio u Elitu, nakon porodične tragedije i smrti brata, gde je jasno stavio do znanja Aneli da je priča između njih završena. Ahmićeva je nakon toga doživela kolaps emocija, a naročito nakon što su Janjuš i Maja završili u krevetu. Aneli je objavila tihi rat Marinkovićevoj i haos između njih ne prestaje.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading