Vanja u lajvu
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Nakon što je dugo odbijala da govori i pravim razlozima razvoda od repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nekada Aleksić, odlučila je da sada progovori i obelodani apsolutno sve.

Vanja se nije libila da prizna šta se to dešavalo u "četiri zida", a potom je priznala ko je glavni krivac za raskol braka.

Da, istina je. Nisam smela da idem sa drugaricama na kafu, niti sa kumom svojom venčanom sama. Uglavnom, samo sa njim. Nakon šest meseci sam otišla sa svojom kumom i sinom u kafić preko puta zgrade, tad je nastao opšti haos. On želi da bude 24/7 sa osobom sa kojom je. Ne želi da njegova devojka (žena) ide negde. To je njegova ljubomora koja je i uništila sve - rekla je Vanja.

Vanja Aleksić

Alo/ Ilustracija

 

Ona je otkrila i kako reaguje na trenutna dešavanja u rijalitiju i odnos Nenada i Mioninog bivšeg dečka.

- Smatram da je lepo od njega što se izvinio. Poznajem Nenada, u stanju je da kaže mnogo ružnih reči, mnogo psovki u trenutku bunila, zbog kojih se kasnije kaje. Ali to je on i nikada se promeniti neće - istakla je ona.

Vanja je komentarisala i odnos Mione i Ša.

- Mogu samo da kažem da se Nenad Mioni gadi, to je ono što ja vidim. I da, smatram da namerno to radi kako bi Stanislav obratio pažnju na nju. Čini mi se da se kaje što je sve tako ispalo - rekla je ona za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading