Vanja Aleksić
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Vanja Ignjatović nedavno se zvanično razvela od Nenada Aleksića Ša, sa kojim je kratko bila u braku i koji ju je prevario u novoj sezoni "Elite" sa Mionom Jovanović.

Ignjatovićka se do sada nije oglašavala, te je ovo bilo njeno prvo televizijsko pojavljivanje na Hype televiziji.

Vanja je u emisiji govorila o svim bolima i strahovima kroz koje je prolazila tokom braka sa reperom.

Vanja Aleksić

Printscreen/Hype

 

Ona je ispričala jednu situaciju dok je bila u braku, gde njen tadašnji suprug nije hteo da je odvede u hitnu pomoć:

- Njega u trenutku uhvati neko ludilo, nešto svoje u glavi i on jednostavno poludi. On se toliko drao da sam se ja uplašila, to mi je trauma života ja mislim, da se on toliko drao da sam ja doživela nervni slom, da sam se par puta i onesvestila, vilica mi se kočila, ruke, noge trnule skroz, gde sam mu ja rekla zovi hitnu, ja sam mislila da ću da umrem, sigurna sam bila, tu pritom dete nije bilo, hvala Bogu, gde mi je on rekao ne može ja sam poznata ličnost ja ne mogu da te vodim u hitnu, niti želim, a u stvari nije želeo jer je mislio da ću da ga prijavim u policiju – rekla je ona.

Vanja Aleksić

Foto: Alo/ilustracija

 

U drugom mesecu trudnoće izgubila bebu

- Za mene i za moju porodicu to je bio jako težak momenat. Najgori osećaj ikada, znajući zašto sam izgubila to dete – priznala je Vanja aludirajući na bivšeg supružnika.

- Tog dana sam imala ogromnu svađu sa bivšim suprugom i odmah je krenuo da me boli stomak. Otišla sam kod lekara, tada je ustanovljeno da bebi više ne kuca srce, a sve se dogodilo dan pre rođendana mog sina. Isto veče sam završila u hitnoj pomoći gde mi je ustanovljeno da sam doživela spontani pobačaj. Nenad je tada trebao da me čuva, a ne da mi ljubomoriše i pravi scene - priznala je Vanja kroz suze i istakla da krivi repera za gubitak bebe.

Vanja o Nenadu i Mioni

Printscreen

 

Mionina i Nenadova veza je bolest

- Bolest, hladnoća sa njene strane, ali u suštini bolest. Scene koje se dešavaju su, ja kad čujem taj glas ja imam traumu, dovoljno je da pustim da čuje glas, mene trauma odmah -rekla je Ignjatovićla  u „Pretresu“.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading