Stanislav, Ša, Miona
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Miona Jovanović i Stanislav Krofak juče su napustili Elitu kako bi gostovali u emisiji kod Sanje Marinković. 

Dok su čekali početak emisije, bivši partneri nisu mogli da sakriju poglede i osmehe, o čemu svedoči i snimak koji kruži društvenim mrežama. 

Jovanovićeva je bila opuštena kakvu je u Eliti pored Ša ne viđamo, dok se Krofak smeškao i gledao u bivšu devojku. 

Snimak je postao ubrzo viralan, a po rečima korisnika društvenih mreža, između bivših partnera još uvek postoji neka vrsta emocije. 

 

 

Ipak, ono što je zanimalo većinu jeste reakcija Nenada Aleksića Ša koji svakodnevno ima napade ljubomore, posebno otkad se u Belu kuću uselio Mionin bivši dečko. 

"Napokon srećni", "Kako je Stanislav gleda", "Ša na aparatima", "Zamislite da ovaj snimak puste u Eliti", "Srećnije izgleda pored Stanislava", "Samo slep ne vidi da vole", "Sad će Ša da vrišti" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, čim se Miona vratila iz emisije u kojoj je gostovala sa Stanislavom, Ša je nesiguran dočekao uz mnogobrojna pitanja. 

- Čudna si skroz. Reci mi iskreno, da li si pričala sa njim? - pitao je Ša. 

- Ne, nisam. Čudna sam jer se nikad nismo razdvajali. Nisam sa njim ni reč progovorila, kunem ti se. Jedino što je bilo, da sam se obratila i da sam o njemu rekla nešto je tri lepe osobine, za svaku osobu koja je tu. Ja sam rekla požrtvovanost, istrajan, ali ne u partnerskom smislu, nego karakterne osobine. Ništa strašno nije bilo. Ne mogu sad da ti pričam o svemu, posle ćemo da pričamo. To je bila najgora stvar kad sam rekla da je istrajan i tri lepe osobine. Sanja smatra kako treba da se izvinim dečku i da sam imala mogućnost to da uradim, a ja sam rekla da nemam šta da mu se obratim i da smo pričali za stolom - pričala je Miona.

- Čudna si do j*ja, kao da nešto kriješ  - rekao je reper. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading