Nenad Aleksić
Foto: Printscreen/Printscreen

Đole Kralj nedavno je bio gost u emisiji "Ne gledam ti ja to" Milice Kemez i Bore Santane, gde je izneo svoje novo zanimanje - očitavanje tarot karata putem Instagrama, i to za brojne poznate ličnosti.

Tokom emisije, Đole je podelio svoje prognoze za trenutne učesnike rijalitija, otkrivajući šta ih čeka u budućnosti.

 - Pitali su me ljudi za popularne rijaliti parove, da dam svoju prognozu. Što se tiče Anđela i Anite – oni svakako neće opstati, a Anita i Matora će ponovo biti zajedno. Kada budu izašle iz rijalitija, ponovo će se spojiti. Što se Aneli i Janjuša tiče, Aneli se vraća u svoju kolibu, a Janjuš nastavlja svoj život sa ženom - otkrio je Đole. 

Đole Kralj

Printscreen

 

- Zato će se Aneli plasirati visoko, kao i Uroš. Gledam u karte, ali imam i kuglu a kugla kaže da će Uroš biti u finalu među prvih troje učesnika. Još jedno dete će imati Alex i Filip Car. Ova godina će im doneti dosta lepih stvari. Sledeće dete će im biti muško. Rekao sam Filipu, da ako mu se sin bude zvao Đole - kao ja, da ću davati 500 evra mesečno!

Najzanimljivije predskazanje sačuvao je za kraj, kada je otkrio da će reper Nenad Aleksić Ša uskoro postati otac, jer će, kako se navodi, njegova partnerka Miona Jovanović ostati u drugom stanju sa njegovim detetom.

- Tarot kaže da će Miona ostati sa Ša i da će ostati trudna. Ša će postati otac - rekao je Đole.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading