Ostrvo na prodaju
Foto: Alo/Foto: Pixabay

Smešteno na zapadnoj obali Škotske na Unutrašnjim Hebridima, ostrvo je na tržištu za 1,5 miliona funti sa Savillsom - otprilike po istoj ceni koju biste platili za kuće u predgrađu u Putniju, Surbitonu, Hedli Vudu i Čizviku.

To je takođe prvi put u poslednjih 85 godina da je ostrvo, nazvano Torsa, na prodaju. Torsa takođe dolazi sa sopstvenom seoskom kućom iz 19. veka, koja se nalazi na zaštićenom mestu koje gleda na jugoistok preko veličanstvenog ušća Loch Melforta.

Kuća sa tri spavaće sobe, koja je napravljena od tradicionalnog kamena i škriljevca, modernizovana je i trenutno se vodi kao odmor - sastoji se od prtljažnika, tuš kabine, kuhinje, trpezarije i dnevne sobe.

Takođe nudi senzacionalan panoramski pogled na ostrvo i dalje. Ne može se poreći da je ovaj spisak savršen za one koji vole da uživaju na otvorenom, savršen za jedrenje i posmatranje divljih životinja (uključujući redovne posete morskih orlova).

Ostrvo je odlično mesto za razgledanje okolnih Unutrašnjih Hebrida i planina i jezera Argilšir.

Mali komad raja je savršen za one koji žele da pobegnu od užurbanosti i užurbanog života, mada, čini se prilično nemogućim da možete imati 270 hektara za igru po istoj ceni kao i neke kuće u Londonu, čak i stanovi, toliko koštaju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading