DRŽAVA DAJE ŠANSU, PLATA DO 300.000 DINARA! Proverite da li je vaše ime na spisku, neće biti pozivanja telefonom!
Foto: Alo/ilustracija

Za kandidate koji se pozivaju u drugu fazu selekcije na rang-listi je naveden termin za intervju i mesto za predaju dokumentacije.

RZS je istakao da su objavljivanjem liste svi kandidati koji su konkurisali za posao popisivača obavešteni o rezultatima prve faze selekcije, i o tome kada i gde kandidati koji su ušli u drugu fazu selekcije treba da dođu i kada.

Provera se može izvršiti na ovom linku, a u padajućem meniju odaberite opštinu u kojoj ste se prijavili.

Na sajtu možete videti i koja su dokumenta potrebna da se ponesu na razgovor.

popis

PrintSrceen

 

Za popis je potrebno 2842 popisivača, a u slučaju da se ne odazove dovoljan broj kandidata potrebnih za obuku, redom će, telefonom i imejlom, biti pozivani kandidati "ispod crte", odnosno kandidati koji nisu u prvom krugu pozvani na predaju dokumentacije i intervju, dok se ne obezbedi potreban broj kandidata za obuku.

Preliminarna lista kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku biće objavljena 1. septembra 2023. godine u 16 časova.

popis

PrintSrceen

 

- Neka minimalna zarada je oko 60.000 dinara dok traje popis, projektovana je oko 150.000 dinara, s tim što može biti i mnogo veća. Setimo se da smo na popisu stanovništva imali popisivača koji je za dva i po meseca trajanja popisa zaradio i preko 300.000 dinara. Samo je bitno da budu vredni - rekao je nedavno za Kurir Petar Korović, pomoćnik direktora RZS.

Predviđeno je da po popisivaču bude oko 250 gazdinstava, a podaci će biti prikupljani metodom intervjua na terenu, od 1. oktobra do 15. decembra, na osnovu Adresara poljoprivrednih gazdinstava, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading