"ONI SU POPUT ŽIVOTINJA, VREBAJU PLEN" Stručnjak za bezbednost: Ovaj serijski silovatelj me podseća na Malčanskog berberina!
Foto: RTV Kruševac

- Opet će ponoviti zločin bez diskusije. Ne znam zašto svakog silovatelja nakon puštanja ne zatvore u neku zdravstvenu ustanovu. Oni nisu za bolje. Treba ih držati pod ključem, jer predstavljaju veliku opasnost po nežniji pol- rekao je Boža Spasić za Informer i počeo sa daljim objašnjavanjem kako funkcionišu silovatelji i zašto su toliko opasni.

Spasić ističe da se oni slade tuđim bolom i patnjom i da su svi mentalni bolesnici.

- Ovaj serijski silovatelj me direktno podseća na Malčanskog berberina. Isti je scenario. Iako je on, kao i svi mi, svestan da ga prati policija moraće da ponovi zločin, jer je to u njegovoj krvi. On se sladi tuđim bolom i patnjom. Svi oni su mentalni bolesnici- rekao je Spasić.

ŽESTOKA NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD "ZMAJA" Reno podleteo pod kamion, stvorile se velike gužve (FOTO) - Alo.rs

Stručnjak za bezbednost, ističe da su oni lukave kukavice i da vrebaju plen kao životinje.

- Silovatelj je sinonim za kukavicu, ali lukavu kukavicu. Veoma su pažljivi kada je u pitanju njihov zločin. Oni su poput životinja. Vrebaju svoj plen i strpljivo ga čekaju. Ubeđen sam da su spremni i po godinu dana da vrebaju dok ne budu sigurni da će njihov zločin biti sto posto uspešan- rekao je Boža i dodao:

- Resocializacija je priča za malu decu. Ta opcija ne postoji. On će ponoviti zločin i to je neminovno.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading