STRUČNJAK O NESTANKU ANE VOLŠ Ukoliko je ubijena, evo kako se ubica otarasio tela!
Foto: Printscreen/Društvene mreže/Printscreen/Američki mediji

Amerikanka srpskog porekla Ana Volš nestala je bez traga u novogodišnjoj noći, a ovaj slučaj i dalje intrigira domaću i svetsku javnost.

Dok se na društvenim mrežama upućuju reči podrške njenoj porodici i vera da će biti pronađena živa, pre svih zbog svoja tri mala sina, poslednja otkrića policije ne slute na dobro.

Božidar Spasić, stručnjak za bezbednost, gostovao je na jednoj beogradskoj televiziji gde se dotakao nestanka Amerikanke.

STRUČNJAK O NESTANKU ANE VOLŠ Ukoliko je ubijena, evo kako se ubica otarasio tela!

Tanjug

 

Naime, on smatra da je njen suprug Brajan krivac, međutim, i dalje nema dovoljno dokaza. Takođe, Spasić osim što je naveo nekoliko mogućnosti o tome šta je moglo da desi. Naveo je i jednu specifičnu, gde telo ne bi moglo da bude nikada nađeno.

- Njena tragedija se izgleda dogodila u kući i neko je kasnije odneo to telo. Postoji jedna teorija da je Brajan odneo to telo do jedne mašine za uništavanje. To je jedan ogroman vagon i pored je velia čelična ploča. Vi stavite stvari odnosno on je stavio nju koja je bila uvijena u tepih. Nema nikakvog nadzora, a i da ima kamera ne vidi se šta je tu. Taj tepih ide do te ploče i ostaci odnosno ta masa pada dole. Od te mase koja pada dole, recimo u Americi, pravi se sirovina za proizvodnju električne energije. Apsolutno da nema načina onda da se pronađe telo - rekao je Spasić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading