KLUPKO SE ODMOTAVA Brajan spalio Anu Volš uz pomoć još jedne osobe, policija na tragu pomagaču!
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija M.J.

Brajan Volš zvanično je optužen za ubistvo svoje supruge Srpkinje Ane Volš koja je misteriozno nestala 1. januara posle dočeka Nove godine! Američka policija ispituje ko je osoba koja mu je pomagala u skrivanju zločina, jer kako se navodi, najverovatnije krivično delo nije počinio sam.

Ana Volš je nestala posle dočeka, a tri nedelje posle toga njen suprug je optužen. Brajan Volš je najpre uhapšen zbog ometanja istrage, a od samog starta sumnjala je padala upravo na njega.

- Brajan Volš je najverovatnije svoju suprugu usmrtio nožem, a zatim sekirom isekao njeno telo, a zatim se ostataka oslobodio uz pomoć najmanje jedne osobe. Policija države Masačusets je gotovo na pragu da sazna ko je ta osoba koja mu je pomagala. Telo je najverovatnije spaljeno - navodi izvor blizak istrazi.

Poslednjih dana mediji spekulišu da bi to čak mogla da bude i njegova majka, s obzirom na to da nije bila u najboljim odnosima sa snahom, a nekoliko dana posle njenog nestanka viđena je kako se šunja oko njihove kuće.

KLUPKO SE ODMOTAVA Brajan spalio Anu Volš uz pomoć još jedne osobe, policija na tragu pomagaču!

Facebook printscreen

 

- Užasno je živeti u neznanju. A, meni je samo bitno da saznam da je Ana živa, ništa drugo me ne zanima. I dalje imam jedan mali tračak nade da je ona živa... kazala je Anina majka Milanka Ljubičić za srpske medije.

Kako smo ranije saznali, Brajan Volš pretraživao je na internetu „kako se rešiti tela žene od 52 kilograma“ i „kako raskomadati telo“, a to je navodno učinio koristeći „ajped“ svog sina misleći da policija neće proveravati taj uređaj!

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara, oko 4.30 sati, posle proslave Nove godine. Ona je na slavlju navodno bila s mužem i njegovim prijateljem Džemom Mutluom, koji  je, prema informacijama iz lokalnih medija, kuću napustio u 1.30 sati.

Tokom istrage uhapšen je samo Anin suprug Brajan zbog davanja lažnih informacija policiji o nestanku svoje žene, ali i o svom kretanju tokom prva dva dana 2023. godine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milos

18.01.2023 13:05

Kuda i dokle je stigao ovaj gospodin Dzemo sto je sa njima cekao novu godinu, bas zanimljiv gost.