OGLASIO SE ADVOKAT OSUMNJIČENOG ZA SILOVANJE DEVOJKE On se poziva na zakon i pretpostavku nevinosti
Foto: Alo/Ujedinjena demokratska Srbija

O ovom slučaju oglasio se njegov advokak Goran Karadarević:

„Zamolio bih javnost, pre svega sredstva javnog informisanja da ne kršimo pretpostavku nevinosti moga klijenta. Ovo su osnovne odredbe Zakonika o krivičnom postupku i obavezuju sve da se pridržavaju ovog načela, u smislu obaveze suzdržavanja da se u javnosti na ovaj način povređuju prava osumnjičenog. Dakle sačekajmo rezultate barem prikupljanja dokaza pre nego što naškodimo časti i ugledu neke ličnosti. Ovo su osetljivi predmeti, gde se često i javnost isključuje iz postupka“, rekao je advokat Karadarević.

Srđan Egić će sutra izneti odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu.

Iz novosadske Policijske uprave potvrđeno je da je S. E. uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je “preksinoć, u jednom stanu silovao dvadesetjednogodišnju devojku”, usled čega mu je određeno zadržavanje pre privođenja višem javnom tužiocu.

Sumnja se da je Egić devojci naneo povrede prisilivši je na seksualni odnos i to je, navodno utvrđeno ginekološkim pregledom devojke koja se sprema se da da izjavu u tužilaštvu i biće tretirana kao zaštićeno lice.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

10.03.2023 19:55

Nije nevin to je sigurno..Bio je sa mnom pre 5-6 god,i prisilio me da ga oralno zadovoljim uz krike kao neke životinje,nudeći mi pomoć oko posla,isti šablon,na kraju je popio neki lek,valjda boluje od nečeg,i odveo me u Sremsku Kamenicu u decije selo..

Nina

10.03.2023 20:48

U pogledu se vidi da nije sav svoj. U zatvorsku bolnicu, pa u celiju