TAŠTU SILOVAO ZVONOM ZA ŠURENJE SVINJA NA VASKRS Zločin u Barajevu ostaće upamćen kao jedan od najbrutalnijih!
Foto: Shutterstock

Zločin koji se dogodio u Barajevu pre tačno osam godina i dalje se pamti kao jedan od najbrutalnijih. 

Petrović je pre silovanja ženi polomio rebra. Osuđen je na šest i po godina zatvora.

Vera je na uskršnji ručak tada došla kod zeta, a njena ćerka, odnosno Petrovićeva supruga, bila je u bolnici s njihovom ćerkicom, koja je tada imala deset meseci.

Nakon ručka kod zeta, Vera je htela da ode u posetu rođenoj sestri u susedno selo, a zet se ponudio da je poveze traktorom. Na zemljanom putu se zaustavio i rekao tašti da ide da obavi nuždu. Međutim, samo je sišao s traktora i napao je.

- Iz kabine ju je izvukao na silu. Prvo je brutalno pretukao rukama i nogama, polomio joj je rebra, a potom je silovao. Da brutalnost bude još veća, silovao ju je zvonom za šurenje svinja. Vera je zapomagala, ali je niko nije čuo. Potom ju je tako isprebijanu i svu krvavu vratio u traktor i rekao da nikome ne kaže šta se dogodilo. Ona je odmah ispričala sestri, a Petrović je uhapšen - rekao je tada izvor.

Lekari su posle pregleda utvrdili da je žena silovana. Na njenim genitalijama bile su povrede.

Vladan je na saslušanju priznao zločin, ali je rekao da ne zna zbog čega je to uradio i da je bio pijan.

Inače, Verina ćerka s Petrovićem ima četvoro dece. Silovana žena je preminula pre donošenja presude i, kako su tada rekli njeni najbliži, ona se nikada nije oporavila od užasa koji je doživela.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading