ODGOVOR ADVOKATA ZORANA VILIĆA: David je živ, hvala Bogu
Alo!

Povodom teksta "PREMINUO I SUVOZAČ IZ AUTOMOBILA SMRTI U PRNJAVORU" našoj redakciji se javio advokat Zoran Vilić u ime branjenika Davida Arnautovića.

Njegov odgovor prenosimo u celosti:

Poštovani,

Angažovan sam od strane Davida Arnautovića iz Badovinaca, koji je u izdanju ALO MEDIA SYSTEM D.O.O. BEOGRAD od 16.10.2023 godine, u tekstu koji se ticao nekakve saobraćajne nesreće, proglašen za preminulog pod naslovom "PREMINUO I SUVOZAČ IZ AUTOMOBILA SMRTI U PRNJAVORU", a koji tekst je praćen sa fotografijom moga vlastodavca.

Ovim Zahtevom Vas obaveštavam da David Arnautović iz Badovinaca, hvala Bogu, nije preminuo i da nije bio učesnik nikakve saobraćajne nesreće koja je bila udarna vest toga dana u ALO MEDIA SYSTEM D.O.O. BEOGRAD.

Imajući u vidu navedeno, te činjenicu da moj vlastodavac nije preminuo, nego da je živ i zdrav, to shodno čl.83 Zakona o informisanju i medijima, moj vlastodavac David Arnautović iz Badovinaca, zahteva da bez naknade, objavite odgovor u ko on tvrdi da je navedena informacija neistinita.

S obzirom da je navedenim zakonom dostojanstvo ličnosti i pravo na privatan život zaštićeno, to molim gornji naslov da objavi ovaj odgovor moga vlastodavca u zakonom propisanom roku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading