hapšenje
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon toga je dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu naložio da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati,a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje iz člana 137 KZRS i krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344 KZRS, saznaje Alo.

- Dana 12.11.u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva biće saslušani osumnjičeni, a potom će se odlučiti o podnošenju predloga za pritvor.

Takođe u daljem toku postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

- MUP će nastaviti u saradnji sa tužilastvima da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica sticu obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu će takođe javnost biti blagovremeno obaveštena - navode iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading