Braća Hofman
Foto: Alo/Printscreen

Saslušanje braće Ljubana i Miljana Vidović, zvanih braća Hofman, koji su nešto pre 10 sati privedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo, završeno je, a kako Alo! saznaje, braća su kratko negirala izvršenje krivičnih dela koja im se stavlja na teret.

Kako saznajemo, tužilac je predložio pritvor do 30 dana za braću Hofman po dve tačke, zbog opasnosti da će ponoviti delo i da će uticati na svedoke, o čemu treba da odluči sudija.

Advokat Goran Karadarević koji je bio sa Vidovićima u trenutku hapšenja, oglasio se za Alo! i istakao da za sada nije u mogućnosti da daje izjave za medije.

- Danas sam u svojstvu branioca i ne bih mogao da dajem bilo kakve izjave na tu temu  - kratko je poručio Karadarević za Alo!.

Inače, Karadarević je za Alo! otkrio zbog čega se sastao sa braćom Hofman u jednom beogradskom restoranu u trenutku kada se dogodilo njihovo hapšenje. 

- Angažovali su me kao branioca i našli smo se u restoranu kako bi potpisali punomoćje. Policija je vrlo brzo ušla u restoran i uhapsila ih, a navodi da sam i ja uhapšen s njima nisu tačni. Policiji sam pokazao svoju advokatsku legitimaciju i nisam doživeo nikakve neprijatnost - rekao je Karadarević.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading