Braća Hofman
Foto: Alo/Printscreen

Braći Ljubanu i Miljanu Vidoviću, zvanim braća Hofman, određen je pritvor u trajanju od 30, dana ekskluzivno saznaje Alo!.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od ponavljanja dela i uticanja na svedoke. 

Podsetimo, pripadnici MUP-a Srbije lišili su slobode braću Ljubana i Miljana  Vidović u petak, 10. novembra, nakon čega je dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje iz člana 137 KZRS i krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344 KZRS.

U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva danas su saslušani osumnjičen, a na predlog tužioca određen im je pritvor u trajanju od 30 dana. 

Takođe, u daljem toku postupka tužilaštvo će saslušati ostećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvima da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu će takođe javnost biti blagovremeno obaveštena.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading