Šaht
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Telo Siniše Živkovića (73) pronađeno je u šahti u dvorištu njegove porodične kuće u Svrljigu! Stravičan prizor zatekla je njegova negovateljica koja je došla ujutru da mu donese doručak!

Kako saznajemo, telo je pronađeno je u dvorištu Živkovićeve kuće u Ulici Dušana Trivunca u Svrljigu. Prema nezvaničnim informacijama, Sinišu Živkovića je pronašla negovateljica koja je tog jutra krenula do njega da mu odnese doručak.

Kako nam je ispričao suprug negovateljice, tog dana je kao i svakog drugog supruga krenula kod njega da ga obiđe.

- Kupila mu je burek i pošla do njega, ali ga nije bilo u kući. Izašla je oko kuće i pogledala, ali na prvi pogled ga nije zatekla. Kada je krenula da izađe iz dvorišta i da proveri okolo, videla je otvoren šaht. Siniša je bio unutra, ali nije davao znakove života. Sišao je najverovatnije da bi otvorio ili zatvorio vodu. Šaht je bio otvoren, nije mogao da propadne u njega. Poklopac je bio podignut. Sigurno je sišao dole jer je imao nekog posla - otpočinje priču suprug negovateljice za Alo!

Kako kaže, Siniša je odavno u penziji, a živeo je u porodičnoj kući sam.

- Njemu je sin preminuo pre dvadesetak godina. On je odlučio da bude sam kod kuće, sam je brinuo o sebi. Iako je bio slabo pokretan, uvek se trudio da ode do prodavnice, nije imao psihičkih problema. Voleo je da ode do lokalnog kafića da popije kafu i voleo je život. Poslednjih meseci pričao je da su mu sve stvari dosadne, da mu se ne koristi telefon - priča naš sagovornik.

Nesrećni čovek je nekoliko meseci pre tragičnog događaja imao ozbiljan zdravstveni problem.

- Imao je problema sa mokrenjem. Jedan dan kada je moja supruga otišla kod njega zatekla ga je kod kuće i rekao joj je da mu je mnogo loše. Tada je bio hospitalizovan, ali se relativno brzo oporavio. Ništa nije naslućivalo na tragediju - kaže naš sagovornik.

Kako kaže, očekuje se da rodbina doputuje u Srbiju da ga sahrani.

- Još se ništa ne zna o sahrani, mislimo da će biti sutra. Iz njegovog rodnog sela Kopajkošare Siniša nije imao bliže rodbine. Telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio razlog smrti. U kuću ne može da se uđe pošto je zapečaćena - kaže na kraju razgovora za Alo! 

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Krenuo da izbaci vodu iz šahte,
okliznuo se i poginuo

U januaru se dogodila slična tragedija dva sata posle ponoći, kada je u šaht upao i poginuo Sava Heraković (68) iz Beograda, pilot u penziji. Nesreća se dogodila u dvorištu porodične kuće u Ulici kralja Bodina, u beogradskom naselju Šumice.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading