OVE REČI ĆE VAS ZAŠTITI OD SVAKOG PROKLETSTVA Ako zlo udari na vas ili vašu porodicu, postoji rešenje

Kada im se u životu dešavaju loše stvari i nikako da sve krene na bolje, ljudi veruju da je na njih neko bacio kletvu ili ih urekao. Kada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo.

Molitva
Molitva, Foto: Shutterstock

Tu su i mnoge metode "skidanja" tih uroka i kletvi, za koje se mnogi obraćaju šarlatanima koji će to uraditi za svega 10 evra, ali zapravo ništa vam ne može više pomoći da se zaštitite od svega negativnog od iskrene molitve.

Da li se molite?

Ukupan broj glasova: 278

  • Da, redovno: 94% (262)
  • Ne, ja sam realan/a: 6% (16)

Vernici znaju da je odlazak kod vidovnjaka jedan od strašnih grehova. Ako ste jedan od njih, okanite se bapskih priča i molite se kada osetite potrebu za tim. – Gospode Isuse Hriste, sine Božji, pomiluj me grešnog – reči su Isusove molitve.

Ovo je najkraća molitva koja postoji, ali monasi i sveštena lica tvrde da je toliko moćna da sa iskrenom verom može da pomera planine! Obratite se iskreno Bogu i on će vas sigurno čuti. Ako se pitate kada treba da se molite za boljitak, ne postoji precizno određeno vreme.

Molitva
Molitva, Foto: Shutterstock

Uradite to onda kada vam najviše prija, a naročito kad osećate da vam je molitva potrebna. Probajte i videćete – dobićete novu energiju, volju, bićete spokojniji, a i problemi će se polako sigurno rešiti. Kada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi