Pas
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Za razliku od nekretnina i druge imovine koju deca nakon smrti roditelja odmah "pokupe", čini se da postoje stvari kojih se brzinom svetlosti žele osloboditi i rešiti. Kod jedne Beograđanke takva "stvar" jeste jedan nedužni pas.

Na Iks društvenoj mreži, na profilu "a_arkadijevna", osvanula je priča o navodnoj Beograđanki koja je nakon smrti svoj oca odlučila da njegovog psa da na udomljavanje. Međutim, kako stoji u objavi, ukoliko do toga u skorije vreme ne dođe, psa će dati na eutanaziju. Zbog takve odluke, korisnici pomenute društvene mreže bili su potpuno šokirani.

"Pas za udomljavanje! Vlasnik je preminuo, njegova ćerka pokušava da udomi psa i kaže ako ga ne udomi uskoro uspavaće ga! Ako neko može, neka mi se javi!

Ja sam za ovo saznala od našeg grumera kad sam danas odvela svog psa na šišanje. Ceo dan ne mogu da dođem sebi zbog ovoga! Kakvi smo to ljudi, ja ne mogu da shvatim", napisala je on pa dodala da se cela priča odvija u Beogradu.

Kako se može čuti na snimku, radi se o psu rase maltezer koji je star 11 godina.

"Ovo je uzelo maha na žalost"

"Ovo je uzelo maha na žalost. Nekretnine se uzimaju čim roditelji oči zatvore a ljubimci se napuštaju. Eh tvoja majka/otac je to voleo, pazio, to ga je činilo srećnim i ti jedva dočekaš da se toga resiš na najgori način", "Najgori! A sve je više i više ljudi. Imam devet ljubimaca, osam mačaka i pas. Pet mačaka i pas su imali vlasnike i bili su odbačeni, a tri mačke sam našla na ulici. Tužna statistika", "Užasno, možda me neko osudi zbog komentara, ali meni je to strašno. Bezdušni stvor, dobro nije i tatu izbacila... sve više razumem Amerikance kad kažu ostavili milion dolara svom psu", glasili su neki od komentara ispod videa ovog psa koji se trenutno nalazi kod grumerke i veterinarke žene koja je celu priču objavila na internetu.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading