ups
Foto: Printscreen/Printscreen/TikTok

Tvrdoglavo se držeći za unutrašnji ugao kesice sosa, odbija da se pomeri, i nema količine sondiranja nožem kada je olabavljena. Ali bitka za izbacivanje poslednjeg sosa mogla bi da bude gotova... TikToker je podelio svoju metodu koja menja igru za izvlačenje celog sosa iz kesice za nekoliko sekundi – a korisnici kažu da se nikada ne bi setili.


Hak koji menja život podelio je TikToker @andrelifehack, koji je otkrio da je sve što vam je potrebno je poklopac za tiganje da biste maksimalno iskoristili svoj paket sosa.

Prateći uobičajeni metod, Andre odseče vrh kesice makazama. Ali umesto da ručno izbaci sadržaj paketa, majstor hakiranja zaglavljuje kesicu između tiganja i poklopca. Zatim nastavlja da polako izvlači paketić, stružući sve do poslednjeg dela sosa u tiganj. Kreator je izgledao zadivljeno jer je u omotu starog El Pasa ostalo minimalno sosa.

Andre je postavio video za svojih 6,9 miliona TikTok pratilaca, od tada je video dobio preko 26 miliona pregleda i dobio je 1,4 miliona lajkova. Korisnici su bili impresionirani jednostavnim, ali efikasnim trikom i komentarisali su: 'genijalan' i 'briljantan'. Drugi je dodao: „Čuvam ovo za kasnije.“
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading