devojka drug
Foto: Alo/Printscreen

Imati najboljeg prijatelja i devojku u istom društvu često je recept za sreću, ali neretko su to pusti snovi koji nemaju mnogo veze sa stvarnošću. Upoznavanje nečijeg partnera s najbližim prijateljem može biti izazovan korak, a kad većina primeti da se to dvoje ne poklapaju, odnosii mogu postati komplikovani. Video koji je stekao veliki broj pregleda na Instagramu išao je tome u prilog. U slučaju ovog mladića njegov najbolji drug nije pokazivao istu radost i entuzijazam prema devojci svoga prijatelja.

Izgleda da se ovaj momak upravo verio devojkom za koju je smataro da je “ona prava”, pa je želeo da pozove prvo svog najboljeg druga kako bi mu saopštio novosti. Taze verenica je sedela u krilima svog momka i slušala poziv koji je usledio, a koji nije bio nimalo prijatan. 

Naime, ovaj momak je svom drugaru rekao da više nema devojku, a potom je trebalo da usledi kraća pauza, posle koje je ovaj momak želeo da kaže da nema više devojku, zato što od sada ima verenicu. Međutim, pre nego što je stigao da izusti ovo drugo, njegov prijatelj pomislio je da mu je drugar raskinuo sa tom devojkom i bio je presrećan zbog toga, čak ju je nazvao i ludačom. Ceo razgovor tekao je ovako.

- Ćao Majk, imam za tebe neke vesti. Tifani više nije moja devojka - rekao je momak koji je pozvao drugara da mu se pohvali veridbom.

 

 

- Hvala bogu, brate! Ta žena je najluđa osoba koju sam sreo u celom svom životu - odgovorio je drugar, budući da nije znao da verenica sluša poziv koji je uključen na zvučnik.

- Čekaj, stani, stani, ona je zapravo moja verenica sada. Upravo smo se verili, više mi nije devojka, sada je moja verenica - pokušao je da se izvuče taze verenik.

- Koji đavo, Majk? - ubacuje se i verenica.

- Stvarno mi je žao…što ti je verenica. Ćao! - Rekao je drugar i spustio slušalicu.

Snimak je dobio veliki broj sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Iskren dug, to treba poštovati, bar te ne ogovara iza leđa.

- To, Majk, kralju!

- Au, verenik je nadrljao.

- Majk izgleda neće biti kum na venčanju.

- Majk jedini zna pravu istinu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading