Sofija Šašić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Glumac Pavle Mensur u septembru prošle godine verio je voditeljku Nastasiju Stošić, a emotivne fotografije par je objavio na svojim profilima.

Mnogi su mislili da par uživa u ljubavi, sve dok nisu shvatili da su pomenute fotke nestale sa voditeljkinog profila, a treba i napomenuti da se oni više ne prate na društvenoj mreži Instagram, te mnogi spekulišu da je došlo do raskida veridbe.

Pavle

Foto: Printscreen/instagram

 

Prstenje na njihovim rukama takođe se više ne vidi, a sada je dodatnu pažnju izazvala i fotografija Pavla Mensura na kojoj grli ćerku pevača Željka Šašića, Sofiju Šašić.

- Srce je moje violina - napisao je glumac uz zajedničke fotografije sa prijateljima, od kojih je poslednja u nizu upravo ta sa Sofijom, a na kojoj su veoma bliski.

- Leeepoooo - napisala je Željkova ćerka ispod objave.

Podsetimo, Nastasija se nakon veridbe oglasila na Instagramu emotivnom poruku i sve raznežila.

- Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana i volim najviše što mogu, ali ja sam verena - napisala je Stošićeva i dodala:

- Svim devojkama, to bi vam bilo to, izvinite, ali nije mi žao, on je zvanično moj - poručila je mlada voditeljka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading