Srna Lango
Foto: Alo/Foto: Alo

Pre nešto više od mesec dana mladi glumac Pavle Mensur, sin Srne Lango i Irfana Mensura, verio se sa svojom devojkom Nastasijom Stošić, koja je inače voditeljka po zanimanju.

Naime, još uvek nije poznato kada je zakazano venčanje, ali sasvim smo sigurni da je snajka prihvaćena od strane svekrve Lango, što je važnije od svakog papira i pečata.

Tome u prilog ide i poslednja objava lepe Srne na Instagramu gde je očito htela da svi vide koliko se njen sin i buduća snaha vole, pa je podelila fotografiju Pavla i Nastasije na kojoj se snažno grle.

Sudeći po zagrljaju i osmehu lepe voditeljke, ljubav cveta kao prvog dana, a ponosna mama Srna ne propušta da podeli sa celim svetom činjenicu koliko je njen sin nežan i pažljiv, ali i zaljubljen.

Osim fotke sina i snahe, Srna je objavila i video sa istog mesta, u pitanju je ugostiteljski objekat, gde je ona sama usnimljena dok se veseli uz čuvenu Balaševićevu numeru "Devojka sa čardaš nogama". Nema sumnje da se svekrva sprema za bogato veselje mlađeg sina, kao i da je pravi veseljak, pa očekujemo da će takva biti i svadba.

Podsetimo, čim je u medijima objavljeno da se Pavle Mensur verio, Srna nije oklevala, pa je snajki javno poželela dobrodošlicu u porodicu i time oduševila mladu voditeljku koja nije krila sreću što je zgodni i perspektivni mladi glumac samo njen.

- Dobro nam došla, dušo draga - napisala je tada Srna, a uz objavu je prikačila i Balaševićevu numeru "Osmeh se vratio u grad", pa je jasno stavila do znanja koliko se raduje veselju i venčanju. 

Inače, prva je vesti o veridbi objavila voditeljka imajući potrebu da svi znaju da je Pavle samo njen:

- Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana, i volim najviše što mogu, ali ja sam verena - napisala je Stošićeva i dodala:

- Svim devojkama, to bi vam bilo to, izvinite, ali nije mi žao, on je zvanično moj - poručila je mlada voditeljka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading