misteriozni objekat na krovu
Foto: Printscreen/youtube.com/CBS Philadelphia

U sredu popodne, dva istražitelja FAA stigla su u kuću Sare i Fabijana Lime, ​​u bloku 700 na ulici Saint Georges Road, da procene čudan metalni predmet pronađen na krovu.

Dan ranije, Limasi su otkrili predmet, očigledno metalni sa kružnim oblikom isečenim na jednom kraju. Objekat izgleda kao da je visok oko 2,5 m i dugačak 2 metra. Takođe je malo istrošen i zarđao. Imali su samo nagađanja o čemu se radi, piše cbsnews.com

„Izgleda kao deo prozora u avionu“, rekao je Fabijan Lima. „Nisam čuo da je bilo kom avionu na ovoj teritoriji otpao deo, tako da mi je teško da kažem da je tačno to u pitanju, ali to je jedino na šta mogu da pomislim.''

„Samo ne znam da li treba da ga dodirnem“, rekao je Fabijan Lima. „Da li je to dokaz? Da li je to nešto što treba da pustim i pustim profesionalca da to uradi? Ili da se popnem i udarim hokejaškim štapom? Ako je zaista težak, moglo bi da izazove probleme ako ga samo udarim“.

Na kraju, sa inspektorima FAA na licu mesta u sredu popodne, Fabijan Lima se nagnuo kroz prozor na drugom spratu i koristio štap za bazen da probode predmet. Malo se zgužvao kada je pao na zemlju.

Inspektori FAA su zatim fotografisali i izmerili objekat i naložili Limasu da se zadrži u objektu dok FAA ne završi istragu. Inspektori su razgovarali i sa komšijama da vide da li su čuli da nešto pada. Portparol NTSB-a je rekao da će FAA prvo morati da utvrdi da li je u pitanju nesreća ili incident, a tek onda će NTSB istražiti.

Kako je sve izgledalo, proverite u videu koji sledi:

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading