fudbaler promenio veru
Foto: Printscreen/instagram.com/kingjota23

Novinari su istraživali razloge za njegovu konverziju iz katoličanstva u islam i došli do iznenađujućih saznanja.

Njegova odluka nije bila rezultat uticajnih prijatelja iz Kuvajta poput Fejsala Bureslija, niti boravka u arapskom svetu, već ljubavi prema jednoj ženi iz Srbije. Nakon što je prošao kroz turbulentne faze u braku s Džesikom Buenom i raskida veze s Mirijam Ruiz, Žota Peleteiro pronašao je sreću uz devojku iz Novog Pazara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GROINN (@groinn.ia)

Ajla Etemović, bivša manekenka, bila je fatalna za ovog španskog fudbalera. Informacija o ovoj lepotici iz Raške je malo. Rođena je 1991. godine u Novom Pazaru i već dugi niz godina živi u Amsterdamu, Holandija.

Ajla je dugo vremena bila aktivna u svetu manekenstva i modelinga. Svojim angažmanima u velikim kampanjama za renomirane modne brendove, učešćem u reklamama i pokušajima da postane filmska zvezda u Indiji, stekla je određenu reputaciju, piše kurir.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jota Peleteiro (@kingjota23)

Iako je rođena kao crnka, poslednjih godina je menjala svoj imidž - bila je crvenokosa u jednom periodu, da bi se kasnije odlučila za plavu kosu. Žota i Ajla su se upoznali u oktobru prethodne godine i od tada su nerazdvojni, a bivši fudbaler redovno deli slike sa svojom voljenom na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading