Otac
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Jedan snimak postao je veoma rado gledan na Instagramu, jer prikazuje šta se događa kad umorni roditelj krene sa bebom u kupovinu. Na snimku se vidi kako tata gura kolica u kojima su kese, dok beba drema u "kenguru" koji mu je na leđima. Mesto u kom se beba nalazi umnogome podseća na ranac, pa je ovaj tata na trenutak pomislio da mu sinčić nije na leđima, već u kolicima.

U jednom trenutku otac baca pogled ka kolicima i vidi da u njima nema deteta. Malo je reći da je ovog tatu uhvatila panika. Unezveren tata kreće nekontorlisano da zaviruje sa svih strana kolica, a potom da pregleda džepove, baš kao da bi bebu tamo mogao da pronađe. Na kraju uzima telefon, kako bi pozvao nekoga od članova porodice ili čak možda i policiju zbog “nestanka” deteta.

Najmešnije na celom snimku je što mališan spava, međutim kad njegov otac neplanirano odjednom stane i počne da prevrće po kolicima i džepovima, mališan se istog trenutka budi. Tako budan sve vreme posmatra šta li to njegov otac tako uspaničeno traži. Primetno je da nije u pitanju novorođenče, već beba između šest meseci i godinu dana koja je vidno zbunjena, ali se ne oglašava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rishii ❤ (@rishii.says)

- Nemoguće da ti je toliko loše pamćenje - stoji u opisu videa.

Snimak je samo na Instagramu dobio 103.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Najsmešnija je pretraga džepova!

- Čovek bukvalno pokušava da pronađe sina u džepu!

- Ovaj isti ja kad izvedem dete napolje!

- Posledica nedostatka sna!

- Original ja ukoliko bih nosila bebu na leđima, zaboravila bih to za minut - komentarisali su ljudi koji su odgledali snimak ovog uspaničenog tate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading