Srbin i Ruskinja
Foto: Printscreen/tiktok.com/slaupik

Na svom TikTok profilu, Anastasia Slaupova je ispričala svoju priču koja je brzo postala viralna. Sve je počelo kada je sa svojom porodicom pre 12 godina otputovala na odmor u Tursku. Tamo je, sa svega 15 godina, upoznala Davida iz Srbije, iako su oboje bili mladi, brzo su se sprijateljili i proveli dve nedelje zajedno. Međutim, nakon toga su se razišli, a Anastasija je dala Davidu svoj Fejsbuk, misleći da se više nikada neće videti.

Nakon 12 godina, slučajno su se ponovo sreli i shvatili da su stvoreni jedno za drugo. 

"Dopisivali smo se svaki dan, pričali smo na telefon i posle mesec dana sam dobila poruku od njega koja je glasila: '20. jul 2022, kupio sam kartu za Rusiju'. Kupio je kartu da bi došao da se vidimo. Baš sam bila nervozna ali naravno otišla sam da ga sačekam na aerodrom" napisala je Ana koja je na kraju svog videa postavila i njihovu prvu fotografiju nakon punih 12 godina.

@slaupik

Explanation: David is from Serbia, im from Russia and we met 12 years ago in Turkey🌸 ♬ Just The Two of Us - Kauai45 & Sweet Cocoa

Kada su se ponovo videli, osetili su da su njihove emocije nepromenjene, i odlučili su da ne žele vezu na daljinu. Anastasia se tada odlučila da se preseli u Srbiju kako bi bila s Davidom.

U nekim od njenih narednih videa, objasnila je da je oduševljena Srbijom, njenim ljudima, hranom, i da je u proteklih nekoliko meseci uspela da nauči srpski jezik.

Ova priča je dirnula mnoge ljude i postala je simbol ljubavi koja prevazilazi granice i pokazuje kako se sudbine mogu ispreplesti na neočekivane načine.

(blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading