žena tuče muškarca
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Razbesnela se i napala Karla Kupera nakon što je pogrešno procenio njen godišnji uzrast, što je dovelo do ozbiljnog incidenta. Kuper je završio u bolnici sa krvavim licem, gde su mu lekari morali da ušiju rane.

Džoan, koja je inače samohrana majka, bila je u društvu Kupera kada je tražila da pogodi njen uzrast nakon nekoliko razmenjenih reči. Kada je Kuper procenio da ima 43 godine, Džoan se toliko razbesnela da je nasrnula na njega, navodno nabivši staklenu čašu u njegovo lice.

Kuper je prvo pobegao u toalet da bi izbegao situaciju, ali se kada se vratio, Džoan ponovo nasrnula na njega, piše daily mirror. 

Džoan je kasnije priznala krivicu pred sudom za nanošenje teških povreda.

Sudija Elizabet Nikols je izrekla uslovnu kaznu, uz obrazloženje da optužena ranije nije imala problema sa zakonom, da je vredna radnica i majka, i da ne predstavlja opasnost po okolinu. Takođe joj je naloženo da isplati žrtvi odštetu u iznosu od 800 funti i da obavi 180 sati neplaćenog društvenog rada.

Branilac optužene, Mark Frend, je izjavio da Džoan duboko žali zbog napada i izvinjava se žrtvi. Takođe je naveo da su neki delovi incidenta, koji su se nazivali šalom, bili nepristojni, ali da optužena ne pokušava da opravda svoje postupke.

Dodao je i da je Džoan imala ličnih problema u tom periodu, uključujući gubitak oca i borbu sa samopoštovanjem i procenom sopstvene vrednosti.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading