brak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Međutim, priča o anonimnoj Engleskinji koja prolazi kroz tešku agoniju sa svojim verenikom baca svetlo na složenost i izazove u vezi.

Ona opisuje kako njen verenik pati od straha od intimnosti i nedostatka interesovanja za vođenje ljubavi, što je uzrok dugotrajnih problema u njihovoj vezi.

,,Iako naša veza četiri godine trpi zbog ovoga, ja obožavam sve u vezi sa njim, on je divan i ima veliko srce. Dešava se da prođe i po pet meseci da me bukvalno ne dotakne, i polako postajem umorna od svega. Kada izgubim živce, odvučem ga u krevet, a on me samo pogleda, okrene se i izađe is sobe!'' kaže u ispovesti ova Engleskinja. 

svađa

Foto: Shutterstock

 

Bez obzira na napore koje su uložili, uključujući terapiju za parove i različite lekove, situacija se nije poboljšala.

Ova Engleskinja sada je suočena sa teškim izborom - ostati u vezi i žrtvovati svoje potrebe ili prekinuti vezu radi svoje emocionalne dobrobiti.

Ova priča ističe važnost komunikacije, razumevanja i kompromisa u svakoj vezi, kao i potrebu da se prepoznaju i rešavaju problemi zajedno. Ipak, postavljanje granica i briga o sopstvenom emotivnom zdravlju su takođe od suštinskog značaja.

Na kraju, ljubav može biti moćna, ali ponekad je potrebno više od ljubavi da bi se prevazišli duboki problemi u vezi.

(republika.rs) 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading