MMA SPEKTAKL Udri, Darko, za Zvezdu, za Srbiju
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

U glavnoj ulozi ovog puta biće naš veliki šampion Darko Stošić, ogromno pojačanje MMA kluba Crvena zvezda. Pored brojnih vrhunskih borbi, Darka epski dvoboj očekuje protiv favorizovanog i neporaženog Dagestanca Šamila Gazijeva. I pored svega, Darko kao jedna od najvećih zvezda na Balkanu u najbrže rastućem sportu na planeti, ne pomišlja na neuspeh.

Slobodan Maksimović Limp, Darkov prvi trener u Crvenoj zvezdi, kao još jedna legenda MMA, objektivno sagledava predstojeći događaj večeri.

MMA SPEKTAKL Udri, Darko, za Zvezdu, za Srbiju

Foto: Vladimir Marković

 

 

- Darko ispred sebe ima jedan od većih izazova u karijeri, neporaženog dagestanskog borca kome bi pobeda otvorila vrata u UFC. Dakle, ulog je veliki, ali Stošić je prihvatio borbu a da nije ni trepnuo. To dovoljno govori koliko je motivisan da pred svojom publikom uradi sve za svoju Crvenu zvezdu, za Srbiju... Biće mu ovo najveća borba u karijeri, pozivam publiku da u što većem broju popuni tribine beogradske Arene - kaže za Alo! Limp.

Na spektaklu ćemo gledati još jednog srpskog borca, nokautera - Aleksandra Džokera Ilića, koji će za rivala imati Poljaka Marćina Naruščke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading