MMA BOMBA U POLJSKOJ Zvezda slavi Stošića, pao div Vojčak, juriš na šampionski pojas
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Posle trijumfa Marine Spasić nad Britankom Indi Brajari u ženskoj konkurenciji, večeras je iz Poljske muški odjeknula nova bomba.

Zvezdina superzvezda Darko Stošić, u svom drugom nastupu za beogradske crveno-bele, ponizio je do sinoć savršenog Slovaka Stefana Vojčaka.

Fenomenalni Vojčak se sve do treće runde držao u životu u nameri da iz sedmog profi meča nastavi uspešan niz (6-0), ali je onda kao tajfun oktagonom protutnjao naš najbolji MMA fajter. Stošić je na raznorazne načine obarao i udarao poljskog diva od preko 110 kg i 196 cm i na kraju mu naneo nesagledivu štetu - dovoljnu za veliki trijumf. 

MMA BOMBA U POLJSKOJ Zvezda slavi Stošića, pao div Vojčak, juriš na šampionski pojas

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

 

Velikim kam-bekom Stošić sada o svemu sam odlučuje i dolazi u poziciju da izazove šampiona. Uz koordinaciju ljudi iz kluba, uz predsednika Aleksandra Đorđevića i trenere Slobodana Limpa Maksimovića,Dragana Gagija Tešanovića, Aleksandra Rođu Radosavljevića i ostatkom MMA "drim tima", Zvezdin as Darko Stošić dolazi u situaciju da se bori za šampionski pojas!

Do tada,beogradska publika će u "Areni" 4. novembra, imati priliku da gleda još jedan atraktivan nastup svog miljenika i Zvezdinog najvećeg ratnika. Ime rivala će naknadno biti određeno.

Crvena zvezda se za kratko vreme vinula u MMA orbitu, baš kao što su njeni čelnici smelo najavljivali pre samo nekoliko meseci.

Gazi Zvezda, melje Zvezda, sa ciljem da postane najveći evropski klub. Već sada prisustvujemo istoriji.

Autor: D. J. Bužić

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading