Nemanja Tošić
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su u revanš meču plej ofa za Ligu Evrope Čukarički rezultatom 3:0 i ukupnim rezultatom 6:1 prošli u grupnu fazu Lige Evrope.

Stadion u Leskovcu je bio solidno popunjen od strane navijača Olimpijakosa sa kojima su došli i najvatrenije pristalice Crvene zvezde.

Posle utakmice, svoje utiske je izneo fudbaler Čukaričkog, Nemanja Tošić koji je bio očajan zato što je više navijača bodrilo tim iz Pireja nego sa Banovog brda.

- Bilo je fenomenalno, ali moram da kažem, malo mi je smetalo što u Srbiji protivnički klub ima veću podršku nego domaći, ali mi smo takva zemlja i šta da radimo. Možda će sad neko da kaže nešto protiv mene što dajem ove izjave, ali osećamo se kao da smo na gostujućem terenu, iako igramo kod kuće. Tako je, kako je.

OLIMPIJAKOS DEKLASIRAO ČUKARIČKI Srušen san "brđana" o Ligi Evrope

Stekao se utisak da je Čukarički ubedljivo poražen, ali je Tošić to demantovao.

- Možda se stiče utisak zbog rezultata, ali mislim da smo prvo poluvreme igrali najbolje od svih, iako rezultat to nije pokazao, iz dve neke šanse njihove su postigli golove, pogrešili smo, uradićemo analizu. Ali smo prvo odigrali pristojno, pružili smo otpor, ali moramo da shvatimo da su kvalitetni igrači koji koriste i malo prostora kad im date. Tako da, ne čudi što su već u prvom poluvremenu obezbedili siguran rezultat.

Nemanja Tošić

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Tošić je na kraju upitan da li bi bio zadovoljan da se Čukarički u Ligi konferencija sastane sa Dinamom iz Zagreba.

- Jesam, što da ne. Da odmerimo snage s Dinamom, ekipa iz regiona, ali nemam neke želje, jedva čekam da počne i da vidimo gde smo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading