JOŠ NISAM POPAMTIO IMENA IGRAČA Trener Mornara nasmejao sve posle ubedljivog poraza od Partizana
Foto: ABA liga

Košarkaši Mornara ubedljivo su poraženi na gostovanju Partizanu rezultatom 110:78 u utakmici 1. kola ABA lige.

Trener BaranaMihailo Pavićević nije bio previše razočaran nakon očekivanog poraza

- Ovo je početak sezone, sve pozdravljam, bilo je kao što sam rekao čast i privilegija otvoriti sezonu protiv aktuelnog šampiona u ovakvoj atmosferi, odmah na startu da čestitam Partizanu na više nego zasluženoj pobedi. Ujedno, želeo bih da čestitam i svojim igračima, dali su sve od sebe, ne mogu da im prigovorim, bilo je mnogo grešaka, ali greške su uslovljene igrom protivnika, ne samo našim greškam. Mi smo imali perioda dobre igre, protiv ovakve ekipe i to me ohrabruje da u odnosu na prvu utakmicu u kvalifikacijama, da se vidi jedan napredak - kaže Pavićević.

Pavićević se našalio na svoj račun.

- Iskren da budem, sad ćete se nasmejati, ja im nisam ni imena popamtio. Što šala, što istina, svesni smo bili da ćemo početi kasnije, planski, znali smo da imamo težak raspored, tako da smo te dve, tri nedelje žrtvovali da bismo dobili u početnim utakmicama, nadam se da će nam ovo otvoriti oči, da analiziramo, kad se igra protiv najbolje ekipe kako izgleda - rekao je Pavićević.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading