Pejdž Spiranac
Foto: EPA/EPA-EFE/Adam Vaughan

Amerikanka hrvatskog porekla, Pejdž Spiranac, najpoznatija je golferka na svetu. Ona ne nastupa na poznatim turnirima, ali svakodnevno objavljuje sadržaj sa golf terena.

Na društvenoj mreži Instagram prati je preko 3,8 miliona ljudi, a njima često "servira" vruć sadržaj. Pejdž je poznata po tome što voli da ističe svoje obline, a mnogima smeta što to radi i dok igra golf.

Komentare na tu temu dobija neprestano, a prošle godine je doživela neprijatnost kada joj je zbog izgleda zabranjen nastup na humanitarnom turniru.

-Htela sam da pomognem humanitarnoj organizaciji, ali su mi rekli da me čelni ljudi vide na neki drugačiji način i da zbog toga ne mogu da učestvujem. Golf nazivaju gospodskom igrom, ali u ovome nema ništa gospodski - rekla je lepa Pejdž tada podkastu "A-Round".

 

 

Njeni brojni pratioci oduševljeni su onim što vide i mnogo je više pozitivnih komentara i pohvala, ali kako su kritike stizale i u međuvremenu, Pejdž je želela da dokaže ljudima da stajling ne utiče na njene performanse, nakon čega se oglasila na društvenim mrežama.

-Želim da bude zabeleženo da sam danas nosila odeću koja odgovara golfu i da mi to nije pomoglo. Imam bolje rezultate, što manje odeće imam na sebi. To je nauka - poručila je ona.

 

 

Pejdž je početkom 2023. godine otvorila svoj sajt "onlypaige.com" na kojem za svaki sadržaj mora da se plati mesečna članarina od 10 dolara, ili godišnja od 100 dolara.

Na njemu golferka kači fotografije, snimke i detalje iz svakodnevnog života, zainteresovani mogu da dobiju lekcije iz golfa i druge stvari...

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading