MEDIJSKI RAT JE POČEO Obeležiti žutom trakom neistomišljenika!
Shutterstock/ Ascannio

Na Zapadu se ulazi u cenzorsku metastazu i na pomoluje  brutalan informativni rat protiv svakog narativa koji nije na liniji svetske „duboke države“ i „globalističke istine“, govori i najava da će Tviter i Jutjub eliminisati sve sadržaje kojima se negira genocid u Srebrenici.

Ukoliko i to prođe bez protesta i svakodnevne borbe protiv gotovo zastrašujućeg plana, sigurno je, nevidljive ruke koje upravljaju masovnim „oružjem za (dez)informisanje, tu se neće zaustaviti.

Lako se može zamisliti da se, na primer, uskoro sa društvenih mreža uklanjaju sve emisije, članci, postovi u kojima se pomene da je Kosovo Srbija ili se samo usput konstatuje da Srbi nisu genocidan narod ili da ne bi trebalo uvoditi sankcije Rusiji.

Ne bi onda bio ni daleko dan kada ćemo morati da se klečući zahvalimo Velikom bratu i vođama „globalističke istine“ pre nego što se uopšte ulogujemo na neku društvenu mrežu.

Svašta se može zamisliti, ukoliko moderna civilizacija (pod uslovom da uopšte postoji) ne podigne glas protiv monstruoznih pojavnih oblika novototalitarizma zaodenutog u besprekornu masku satkanu od borbe za tobožnja ljudska prava, „tolerantnost i svakovrsne slobode“.

Zato se bar mora govoriti istina. Svaki dan. To je mnogo lakše nego mirno, bespogovorno i ponizno čekati u redu za medijsku – egzekuciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srba Radosavljević

16.08.2021 20:51

Zaśto vam je potrebna ta zapadna s.... pobogu tviter,gugl i ostala su obična g.... Srpska deco osmislite nešto bolje ne sumnjam u vašu pamet dokažite im ko ste.

Ruzica

16.08.2021 21:45

Imamo mi strucnu decu. Deco, stvorite nasa sredsta informisanja, zajedno s Rusijom i Kinom, odbacimo ove sto cenzurisu. Tako ce i ostale zemlje shvatiti koja im je namera, pa ce oni izgubiti trziste.