OMOGUĆENA PODRŠKA ZA SVE KOJIMA JE TO POTREBNO Bitno obaveštenje usled nedavnih tragedija
Foto: Alo/Vladislav Ribnikar - Nikola Todorović/Alo!

Tu se, pored ostalih, odnosi na nastavnike, učenike, mlade, kao i na sve druge građane, kojima je potrebna podrška usled nedavnih tragedija.

Svi oni mogu da potraže psihološku pomoć pozivom na brojeve telefona 011/27-52-224 i 011/26-50-093, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 sati.

Nakon toga, u narednom periodu biće određen terapijski rad sa članovima porodica žrtava, kao i sa svima koji su pogođeni ovom tragedijom, kao prioritet u radu Savetovališta za brak i porodicu Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu.

S tim u vezi, Savetovalište za mentalno zdravlje Doma zdravlja Kragujevac, u okviru prventivnog rada, počinje sa radom preventivnog programa pod nazivom "Pomoć i podrška roditeljima dece školskog uzrasta osnovnog obrazovanja", saopštio je Dom zdravlja Kragujevac.

Rad će se odvijati u prostorijama Specijalističko-konsultativne službe Doma zdravlja Kragujevac, svakog četvrtka od 7 do 13 časova, a zakazivanje se može obaviti putem telefona službe 064/865-84-000.  

RODITELJI, OPREZ! OGLASIO SE MUP POSLE UŽASNIH TRAGEDIJA U SRBIJI! (FOTO)

Ova zdravstvena ustanova najaviće zvanično ovaj preventivni program u ponedeljak, 8. maja, u prostorijama Savetovališta za mentalno zdravlje Doma zdrvalja Kragujevac, u Specijalističko-konsultativnoj službi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading