Street Food Festival u Zemunu
Foto: Alo/Foto Live Production

Septembarsko izdanje festivala Street Food na Zemunskom keju traje još danas do 23 časa, kada se završava poslednja u nizu manifestacija posvećena uličnoj hrani na najlepšem delu Dunavskog keja, kod restorana „Venecija”.

Na festivalu je tokom protekla dva dana više od 20 učesnika beogradske street food scene predstavilo najrazličitije specijalitete iz deset različitih svetskih kuhinja koji se pripremaju na licu mesta, kraj reke.

Na toj gurmanskoj smotri posetioci mogu da probaju autentične američke burgere, specijalitete kineske, japanske, korejske, jamajkanske, ali i kuhinje Ugande, kao i domaće kobasice, angus ćevapčiće, vege burgere, sushirrito, korn-dog i još mnogo toga.

Street Food Festival u Zemunu

Foto Live Production

Mnogi posetioci Festivala dobili su svoj primerak Alo! Trpeze sa fantastičnim receptima

U posebnoj zoni italijanske kuhinje posetioci mogu da probaju zanimljive kombinacije domaće paste sa svežim začinima i posebno osmišljenim sosevima.

Mnogi posetioci Festivala dobili su svoj primerak Alo! Trpeze sa fantastičnim receptima za raznovrsna jela.

Festivalu se ovaj put pridružuje i Wine Fest u okviru kojeg svoju ponudu predstavlja četrdeset različitih vinarija iz cele Srbije.

Street Food Festival u Zemunu

Foto Live Production

 

„Zemunski kej je još danas idealna lokacija za druženje i uživanje u savršenom spoju hrane i muzike, ali i u svemu što pruža čaroban pogled na reku i nekoliko zona za opuštanje smeštenih u posebne ambijentalne celine”, istakli su organizatori.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading