požar
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Nekoliko ekipa vatrogasaca-spasilaca sa tri vozila za gašenje požara i jednim službenim automobilom uputili su se oko podneva do zgrade na Bulevaru Nemanjića u Nišu gde im je prijavljen požar u stanu, ali kako saznaju "Južne vesti" tamo su zatekli samo zaboravljenu šerpu na šporetu. Iz policije potvrđuju da požara, koji je prijavljen, nije bilo.

Nije prvi put da se u jednoj od zgrada iza "Zone 3" na niškom Bulevaru Nemanjića mogu videti vatrogasci, jer komšije kažu da je prethodnih meseci već bilo požara u stanovima, pišu "Južne vesti".

Sličan poziv danas su vatrogasci ponovo dobili, poslovično su bili brzi, a na terenu oko zgrade su osim službenog automobila viđeni i brojni vatrogasci i njihova vozila za gašenje požara sa merdevinama, kako bi lakše došli do stana koji je na nekom od viših spratova, kako bi što pre ugasili vatru.

Ipak, iz niške policije kažu da su praktično bez potrebe dolazili, jer vatre nije bilo.

- Nije uopšte ni došlo do požara, pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica su bili tamo preventivno, u 12:10 su dobili prijavu, već u 12:20 je sve bilo rešeno, jer požara nije ni bilo i sve je u redu - navode iz policije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading