dinari
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Isti oglas u kojem se traži devojka za intimne odnose u zamenu za novac, pojavljuje se i na oglasima, ali tu potražilac "usluga" nastupa pod drugim imenom.

Na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk, u formi sponzorisane objave širi se oglas "Dragana" koji se predstavlja kao preduzetnik, vlasnik nekoliko radnji i lokala po Srbiji, a koji zbog "manjka vremena", traži devojku za "povremena viđanja" ovim putem, a u zamenu za intimno druženje nudi 150-200 evra.

Skandalozan oglas, sa sve brojem telefona, već danima izlazi kao sponzorisana objava na Fejsbuku i Instagramu, a pretraga slike koju je navodni Dragan postavio na svojim društvenim mrežama, pokazuje da isti cirkuliše i na sajtovima za kupoprodaju, pa i druženje naših iseljenika.

Ipak, na njima umesto Dragana, potražilac intimnih usluga za novac, potpisuje se kao Đorđe.

Sama slika koja prati bizarnu objavu prikazuje oko 4.000 evra, u apoenima od 500 evra i tekst u kojem je napisano ime Dragan, te i broj telefona.

Sama činjenica da je oglas ovakve sadržine koji otvoreno poziva na prostituciju, skandalozan je. Na Instagram profilu odakle je sponzorisana objava, nalazi se pet objava, koje su manje više istog karaktera.

U prvom delu, Dragan ili osoba koja se predstavlja kao on, opisuje sebe kao uspešnog preduzetnika, kao i samu svotu koju je spreman da izdvoji za intimno druženje. Takođe navodi da devojka mora biti punoletna.

"150 do 200€ za provedeno veče dan. Potrebna devojka punoletna za povremena viđanja. Vlasnik sam nekoliko privatnih radnji i lokala tako da nemam vremena da tražim po diskotekama i kafićima. A i neće biti problema što se tiče dogovora oko nadoknade"", navodi se.

U oglasu naveo na kojoj "ruti" traži devojku

U daljem obraćanju, oglas postaje još bizarniji, pošto navodi listu gradova u kojima potražuje intimno druženje, kao i činjenicu da je oženjen. Takođe, u tom delu je objavio i na koji način se sve može kontaktirati, te sem Instagrama, naveo je svoj broj telefona, mejl adresu, kao i koje aplikacije koristi za dopisivanje.

"150 do 200€ za provedeno veče dan, uslov je da devojka bude iz mesta koja sam naveo ili njihove okoline, pošto u ta mesta putujem često. U Beogradu sam jednom nedeljno poslom, ili ako je iz drugih mesta da dođe gde se dogovorimo, ja bih je sačekao gde se dogovorimo. Imam 37 godina, oženjen, privatnik dobrog izgleda. Treba mi nešto na duže staze za viđanje nekoliko puta mesečno. Područje Bg, Niš, Novi Sad, Kg, Sd, Požarevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Velika Palanka, Mladenovac, Kruševac. Javite se telefon Vber 062 1 *****65 ili na gmail dragan*********@gmail.com", piše u bizarnom oglasu.

"Pronađite me i na Fejsbuku"

Na kraju, naveo je da mu je diskrecija jača strana, kao i da istu očekuje od osobe koja se javi na oglas. Tom prilikom je objasnio i kako da ga pronađu na Fejsbuku, opisujući kako mu izgleda profilna slika.

"Diskrecija mi je najvažnija to očekujem i od osobe sa kojom se viđam. Oglas je istinit kao i slike, javite se na broj na slici u oglasu. Takođe i na Fejsbuku mi pošaljite zahtev "Dragan ******** profilna slika crno ta i ta (prava sadržina poznata)", završava se oglas.

Gugl pretragom fotografije utvrđeno je postojanje oglasa na još nekoliko oglasnih strana. Naime, na slici koju Dragan koristi na Fejsbuku, gde se vidi muškarac odeven u odelo, na drugim sajtovima pojavljuje se Đorđe. Iako je ime drugačije, oglas je slične sadržine i otvoreno podstiče prostituciju.

Dragan, odnosno, Đorđe, ovde se predstavlja kao stabilan muškarac koji je situiran, rad da se "nađe devojkama u svakom pogledu".

"Tražim devojku od 20-35 god kojoj je potrebno društvo pravog muškarca stabilnog i situiranog, na koga može da računa i da se osloni u svakom pogledu. Tražim normalnu devojku sa normalnim potrebama i prohtevima. Beograd i bliža mesta.", navodi se.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading