OVO SIGURNO NISTE PROBALI Srbinu burek servirali u kiflu, evo kako je reagovao na ovaj specijalitet (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kada je u pitanju neobična hrana jedana specijalitet iz Skoplja će vas sigurno ostaviti bez reči. Reč je o bureku u kifli, neobičnom specijalitetu iz susedne nam zemlje, koji naše komšije zovu simit pogača ili leb so leb!

I ništa od toga ne bi videli da nije popularnog Paqita koji se na društvenim mrežama, a bavi se jednom od omiljenih tema svakog od nas – ukusnom hranom.

Nedavno je jedan njegov snimak izazvao pravu pompu na TikToku – dovoljno je reći da je pregledan preko 750 hiljada puta! Paqito je na snimku pokazao jedan sasvim specijalan burek, kakav do sada sasvim sigurno niste probali.

@paqito__

Furna, Čair, Skoplje Šta kažete na burek u hlebu? ♬ original sound - Paqito

„Dakle, ovo je prazan, ultra masan burek koji se spakuje u kiflu. Kifla u ovoj priči služi da upije mast. I hleb natopljen, i curi na sve strane“, rekao je Paqito na snimku.

Na prvi pogled je jasno da je ovo jedan vrlo zasitan obrok i da ne može svako da ga pojede, a posebno ne bez muke. Za one sa visokim holesterolom ili slabim srcem, pa – ovo nije nešto što bi trebalo da pojedete, koliko god da ste gladni ili znatiželjni da isprobate nove ukuse.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading