Danka Ilić
Foto: Alo/Alo!

Danka Ilić (2) iz okoline Bora, nestala je juče oko 14 sati u naselju Banjsko Polje. Devojčica se igrala sa bratom i porodicom, a zatim je nestala!

Kako smo ranije pisali, majka se, kako je rekla, okrenula na kratko kako bi dala vode Dankinom bratu, a zatim je devojčica misteriozno nestala. Sada je prošlo gotovo deset sati od kako nema ni traga ni glasa od nje.

Danka Ilić

Alo!

 

Cela država se uključila u potragu za Dankom, od policije, žandarmerije, do samih meštana. Na licu mesta zatekao se i prijatelj devojčicine bake. 

On je kratko poručio da ne može ni da zamisli kako je devojčicinim roditeljima i da je navažnije da Danku pronađu živu i zdravu. Kako je rekao, devojčica se igrala sa bakom i dekom, a zatim je izašla na ulicu i nestala. 

Kako smo ranije pisali, teren na kome je nestala devojčica u okolini Bora je šumovit i a naselje je okruženo visokim rastinjem, što pored kiše dodatno otežava potragu za devojčicom.

Danka Ilić

pronađi.me

 

Ekipa Alo! na licu mesta zatekla je i tetku devojčice. Nesrećna žena je bila očajna i nije imala snage da bilo šta komentariše.

Prijateljica porodice Ilić porucila je da kada je devojčica nestala, da se u selu zatekao lokalni policajac, tako da je potraga za njom počela minut nakon što je majka primetila da je nema.

 (Mihajlo Žilović)

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading